Özel Haber

Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı’nın adı Garibanların Yetimlerin Adem Babası

Malatya’da Ramazan Ayının Yükünü Vakıflar Bölge Müdürlüğü Üstlendi

Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı’nın adı Garibanların Yetimlerin Adem Babası

On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayını geride bırakarak Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşadığımız bu günde Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı’ya ayrı bir parantez açmazsam haksızlık etmiş olurum.

Yıllardır Ramazan Ayı geldiğinde şehrin önemli noktalarına en azından bu mübarek ayda boğazından sıcak yemek geçsin diye maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız ile iftar saati yolda kalanlar için belediyeler tarafından iftar çadırları kurulurdu. Bu yıl Malatya’da birisi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi diğeri 100. Yıl Kütüphanesinin önü olmak üzere iki ayrı noktada iftar çadırı kuruldu ve her gün 3.500 kişiye sıcak yemek dağıtımı yapıldı. Bu yılın geçmiş yıllardan farkı iftar çadırlarının sorumluluğunu Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünün üstlenmesi oldu. Kurum 30 gün boyunca büyük bir disiplin ve düzen içerisinde Malatyalılara iftar yaptırdı. Bunun dışında binlerce gıda kolisi Vakıflar Bölge Müdürlüğünde kaydı bulunan yoksul vatandaşlarımıza dağıtıldı her bir haneye bayram öncesinde Bin Liralık maddi yardımlar yapıldı. Gerek Ramazan Çadırlarında gerek yardım kolilerinin dağıtımında Bölge Müdürü Adem Bacanlı’da ekiplere eşlik etti, bizzat hanelere ulaştırdı, sıkıntılarını dinledi, çözebileceği sorunlara anında çözüm getirdi. Bu yüzden özellikle maddi durumu iyi olmayan aileler arasında Genel Müdür Adem Bacanlı’nın adı Garibanların Adem Babası olarak anılıyor.

Genel Müdür Adem Bacanlı sadece Ramazan ayında değil özellikle 6 Şubat depremlerinin ardından sahada en fazla sorumluluk üstlenen, elini her taşın altına koyan, devletin adeta en net görünen yüzü olarak büyük bir taktiri hak ediyor. Adem Müdürün ve elbette kurumda çalışan özverili memurlar sayesinde Malatya’da yatağa aç giren, sesini duyurmak isteyip de duyuramayan hiçbir hane yok. Tebrikler Adem Müdürüm…

REMZİ HAYTA-ÖZEL HABER

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL