Özel Haber

Urhal Ailesinden Sürpriz Ziyaret

Çeşitli temaslarda ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi ziyaret eden Fahri Hemşerimiz Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal, yoğun programında yer açarak kıymetli eşleri Eğitimci-Kadriye Urhal ile birlikte evimize ziyarete..

Urhal Ailesinden Sürpriz Ziyaret

Çeşitli temaslarda ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi ziyaret eden Fahri Hemşerimiz Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal, yoğun programında yer açarak kıymetli eşleri Eğitimci-Kadriye Urhal ile birlikte evimize ziyarete geldiler.
Türkiye’nin en sıkıntılı dönemlerinde 5.5 yıl süre ile Malatya İl Emniyet Müdürlüğü görevini üstlenen, özellikle 15 Temmuz Hain Darbe Kalkışmasında büyük bir kahramanlık destanı yazan, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandıktan sonra da şehrimize yaptığı hizmetlerden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Fahri Hemşerilik beratı verilen ve halihazırda Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olarak bu ülkeye hizmet etmeye devam eden Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, başta Malatya Polis evi olmak üzere bir takım denetim ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize geldi. Yoğun programında yer açarak bizleri de Değerli Eşleri Kadriye Hanım ile birlikte evimizde ziyaret etti. Sürpriz ziyarete il dışında olduğumdan dolayı eşlik edemezken Dr.Urhal şu sözleri sarf etti, ” Malatya’dan ayrıldık ama halen ömür boyu sürecek gönül bağımız devam ediyor. Bu şehirde çok kıymetli dostlarımız var bunlardan birisi de Kıymetli Remzi Bey ve ailesi. Münire Teyzemizin hayır duasını almak, Ramazan Bayramını kutlamak için misafiri olduk. Bizleri ağırladıkları için teşekkür ederiz” dedi.
Bizleri onurlandıran Kıymetli Emniyet Müdürümüz Dr. Ömer Urhal’a ve Kıymetli  Eşleri Kadriye Urhal Hanımefendiye  çok çok teşekkür ederiz. REMZİ HAYTA

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL