Özel Haber

Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer:”Kapımız Herkese Açık”

Yazıhan’ın yeni Belediye Başkanı Avukat Abdulvahap Göçer,”Seçim süreci geride kaldı, belediyemizin kapısı herkese açık, birleştirici ve kucaklayıcı bir yönetimle ilçemizi kalkındıracağız” dedi. Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Gazeteci..

Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer:”Kapımız Herkese Açık”
Yazıhan’ın yeni Belediye Başkanı Avukat Abdulvahap Göçer,”Seçim süreci geride kaldı, belediyemizin kapısı herkese açık, birleştirici ve kucaklayıcı bir yönetimle ilçemizi kalkındıracağız” dedi.
Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Gazeteci Kayhan İnceoğlu,  31 Mart yerel seçimlerinde Yazıhan Belediye Başkanı seçilmeyi başaran CHP’li Avukat Abdulvahap Göçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Göçer,” Belediye başkanlarının partisi, ideolojisi, gizli ajandası olmaz. Seçimlerden önce de şimdi de yarın da her zaman söyleyeceğim kapımız herkese açık, tüm vatandaşlarımıza eşit mesafedeyim. Yazıhan’ımızı şeffaf, ilkeli ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı ile geliştireceğiz, yarınlarına taşıyacağız. İlçemizin hızla gelişmesi için çok sayıda güçlü yanımız ve fırsatlarımız var. Bunları en iyi şekilde değerlendireceğiz ve Yazıhan’ımızı beklentileri aşan bir seviye de daha yaşanabilir bir merkeze kavuşturacağız” dedi.
Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ise, Yazıhan’ın yeni belediye başkanı Av. Abdulvahap Göçer’e görevinde başarılar dileyerek,” Boztepe barajınızın tamamlanması ve sulama kanallarının hizmete girmesi ayrıca hayvancılık organize sanayi bölgesinin kurulması ile beraber Yazıhan’ın Malatya ekonomisine olan katkısı ve ilçenin önemi arttı. Tarım da stratejik bir ilçeye dönüşen Yazıhan’ın ekonomik ve nüfus bakımından gelişmesini biz yerel basın olarak da yakından takip edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL