Güncel

Karla Mücadele de En başarılı İlçe Akçadağ

İki gündür etkisi altına alan ve ulaşımda büyük sıkıntılar yaşanmasına neden olan Kar Yağışı nedeniyle Akçadağ ilçesi karla mücadelede en başarılı ilçeler arasında yer aldı,. Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın..

Karla Mücadele de En başarılı İlçe Akçadağ

İki gündür etkisi altına alan ve ulaşımda büyük sıkıntılar yaşanmasına neden olan Kar Yağışı nedeniyle Akçadağ ilçesi karla mücadelede en başarılı ilçeler arasında yer aldı,.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın talimatı ile Sabah’ın erken saatlerinden itibaren ilçe merkez ve mahallerde  karla mücadele etkin çalışma gösteren Akçadağ Belediyesi ilçe halkının takdiri topladı.

Akçadağ Belediye ekipleri özellikle ilçe Merkezi, kaldırımlar ve toki yolu, ve Merdivenleri sabah erken saatlerinde temizleyerek vatandaşların  büyük sıkıntı çekmesini engellerken, Buzlanmaya karşı ile tuzlama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Akçadağ Halkı Karla mücadele büyük başarı gösteren ve sıkıntı çekmeden gerek araçları ile gerekse yaya ile ulaşımda rahatlık sağlayan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve Belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Akçadağ Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.Resim ve Haber : Bahattin Bozkuş

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL