Güncel

AKÇADAĞDER’den  8 Mayıs  Anneler Günü Etkinliği

Yeni yönetimin oluşmasından sonra başarılı etkinliklere imza atan ve adını kısa zamanda  kamuoyuna etkili bir şekilde duyuran AKÇADAĞDER Genel Merkezi 8 Mayıs Anneler  Gününde Akçadağ’da şehit Annelerini ve Yaşlılarını  unutmadı..

AKÇADAĞDER’den  8 Mayıs  Anneler  Günü Etkinliği

Yeni yönetimin oluşmasından sonra başarılı etkinliklere imza atan ve adını kısa zamanda  kamuoyuna etkili bir şekilde duyuran AKÇADAĞDER Genel Merkezi 8 Mayıs Anneler  Gününde Akçadağ’da şehit Annelerini ve Yaşlılarını  unutmadı .Genel Başkan Murat Maskar yönetiminde AKÇADAĞDER yönetim kurulu üyeleri Akçadağ ilçesinde Başta Şehit Anneleri olmak üzere yaşlı teyzeleri unutmadı karanfil ve şal hediye ederek Anneler gününü kutladı hatırlarını sordu.

Akçadağ ilçesine çıkartma yapan AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar Genel sekreter Tuğba Farımaz Başkan yardımcısı Hacı Mehmet Demirkaya Kadın kolları başkanı Sevgi Kaçan Akçadağ şube başkanı Resul Özcan eşi Ayşe Özcan Akçadağ şube başkan yardımcısı Mehmet Zabit Menge etkinliğe katılarak şehit Anneleri ve Yaşlı teyzelerin 8 Mart Kadınlar gününde yalnız bırakmayarak hayır dualarını aldılar.

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar, 8 Mayıs  Anneler  gününde eli öpülesi Başta Şehit Annelerimiz olmak üzere İlçemizde yaşayan yaşlı teyzelerimi annelerimizi ziyaret eder hem bu mutlu günlerinde yanlarında olmak hemde hayır dualarını almak  için değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Akçadağ ilçemizde  etkinlik düzenleyerek karanfil ve şal dağıtımı gerçekleştirdik. Bu konuda emekleri olan katkıları olan Değerli Yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL