Asayiş

Kurban Bayramı Öncesi Polis’den Vatandaşlara Önemli Uyarı

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yaklaşan Kurban bayramı nedeniyle  alış verişlerin yoğun olacağını göz önüne alarak özellikle  Maske-Sosyal mesafe ve sahte para,hırsızlık ve dolandırıcık  konusunda hazırlamış..

Kurban Bayramı Öncesi Polis’den Vatandaşlara Önemli Uyarı

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yaklaşan Kurban bayramı nedeniyle  alış verişlerin yoğun olacağını göz önüne alarak özellikle  Maske-Sosyal mesafe ve sahte para,hırsızlık ve dolandırıcık  konusunda hazırlamış olduğu broşürleri  esnaflara ve vatandaşlara dağıtıyor.

Malatya Emniyetinin  bu duyarlığından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Vatandaşlar dağıtılan broşürleri dikkatlice okudukları gözlendi.

Bu konuda yapılan açıklama şöyle :

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzce yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşlarımızın yoğun olarak bayram alışverişi yaptığı; Yenihamam, Dabakhane, Niyazi, Şık Şık, Halfettin, Akpınar mahallerinde esnaf ve vatandaşlarımıza alışveriş sırasında maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeleri ve Sahte para, Hırsızlık, Dolandırıcılık, konularında dikkat etmeleri gereken hususlarla ilgili broşür dağıtımı yapılmış

Ayrıca Yeşiltepe semtinde bulunan Canlı Hayvan Pazarında esnaf ve vatandaşlara kurban alış satışında maske kullanmaları, sosyal mesafeye uyarak tokalaşmadan pazarlık yapmaları hususunda gerekli bilgilendirmeler yapılarak sahte para konusunda bilgilendirici broşür dağıtımı yapılmıştır. Belirtmiş olduğumuz konularla ilgili çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Exit mobile version

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL