
Malatya Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, ilimizdeki ilk ziyaretini depremzede ailelere yaparak onların yanında olduğunu gösterdi. Yeşilyurt-Yakınca Manas Konteyner Kent’e giderek 16 aileyi ziyaret eden Hanımefendi Selda Yavuz, ailelerle tanışıp sorun ve taleplerini dinledi.
Ziyaret programına Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar, ve Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sevgi Şahin de eşlik etti. Birlikte, konteyner kentte kalan ailelerin ihtiyaçlarını yerinde gözlemleyerek çözüm üretme konusunda kararlılıklarını ifade ettiler.
Hanımefendi Selda Yavuz, ziyaret ettiği ailelere ve çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Ailelerin yüzlerinde tebessüm oluşturmayı başaran Yavuz, “Sizlerle bir arada olmak, elimizden geldiğince sıkıntılarınızı paylaşmak ve dertlerinize çözüm olmak için buradayız. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin, devletimizin şefkatli eli her daim üzerinizde olacaktır, bundan asla şüphe duymayın” diyerek moral desteği sağladı.
Selda Yavuz, bu tür ziyaretlerin artarak devam edeceğini belirtti. “Sayın Valimiz Seddar Yavuz’un sizlere selamlarını iletiyorum” diyerek programını sonlandıran Hanımefendi, depremzede ailelerin her zaman yanında olacaklarının altını çizdi.
Bu anlamlı ziyaret, depremzede ailelere yalnız olmadıklarını ve devletin her zaman yanlarında olduğunu hissettirerek, büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oldu. Selda Yavuz’un bu hassasiyeti, Malatya halkı tarafından takdirle karşılandı.MALATYA FLAŞ HABER- REMZİ HAYTA
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)