Özel Haber

Urhal’a Fahri Hemşehrilik Beratı Takdim Edildi 

2014-2019 yılları arasında Malatya İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan, halihazırda Samsun İl Emniyet Müdürü olan Dr. Ömer Urhal’a ilimize olan katkılarından dolayı fahri hemşerilik beratı takdim edildi.  Malatya İl Emniyet..

Urhal’a Fahri Hemşehrilik Beratı Takdim Edildi 

2014-2019 yılları arasında Malatya İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan, halihazırda Samsun İl Emniyet Müdürü olan Dr. Ömer Urhal’a ilimize olan katkılarından dolayı fahri hemşerilik beratı takdim edildi. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı dönemde büyük başarılara imza atan, şehrimizin huzur ve güveninin bozulmaması için ekibiyle birlikte özveriyle çalışan, 15 Temmuz Gecesi darbeci hainlerin amaçlarına ulaşamamaları adına vaktinde ve doğru önlemlerin alınmasını sağlayan ve vatandaşlar ile samimi bir diyalog kurmayı başaran, tüm bu katkılarından dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri tarafından Fahri Hemşerilik Beratına layık görülen Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’a Hemşerilik Beratı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından takdim edildi. 

Sosyal medya hesabından bir paylaşım da bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan,” Sayın Müdürümüze Malatya’mıza yapmış olduğu hizmetleri için şükranlarımı sunuyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi. 

Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ise,” Malatya’dan çok güzel anılar ve kıymetli dostluklarla ayrıldım. Beni hemşehrileri olarak kabul gören Başta Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan olmak üzere tüm meclis üyelerine ve Malatya halkına teşekkür ediyorum” dedi. 

MALATYA FLAŞ HABER-ÖZEL

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL