Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) yıllarca emek vermiş, teşkilatın her kademesinde görev almış isimler, Malatya’da tarihi bir buluşmaya imza attı. MHP Malatya eski İl Başkanı, MYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Ömer Ekici’nin öncülüğünde gerçekleşen iftar programında, 1991-2025 yılları arasında Malatya MHP İl Başkanlığı yapmış isimler aynı sofrada bir araya geldi. Gecede birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, Ülkücü Hareket’in Lideri Devlet Bahçeli’ye olan sarsılmaz bağlılık bir kez daha dile getirildi.
İftar programında duygu yüklü bir konuşma yapan Ömer Ekici, ülkenin içinden geçtiği kritik süreçte Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin dik duruşunun her geçen gün daha iyi anlaşıldığını vurguladı. Ekici, “Ne olursa olsun, hangi algı oyunları devreye sokulursa sokulsun, Milliyetçi Hareket Partisi kadroları, Başbuğ Alparslan Türkeş’in açtığı kutlu yolda, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde, devletimizin ve milletimizin bekası için ne gerekiyorsa yapmaya devam edecektir!” ifadelerini kullandı.
Ülküdaşlık Ruhu ve Vefa: Dava Adamları Aynı Sofrada
Milliyetçi Hareket’in dününü ve bugününü inşa eden dava adamlarının buluştuğu programda, Ülkücü Hareket’in sarsılmaz temelleri bir kez daha hatırlandı. Ekici, “MYK üyelerimiz, Malatya MHP İl Başkanımız, Ülkü Ocakları İl Başkanımız ve 1999-2025 yılları arasında İl Başkanlığı yapmış olan kıymetli büyüklerimizle, hafızalarımızla, davamıza emek vermiş gönüldaşlarımızla iftar sofrasında bir araya geldik. Davetimize icabet eden tüm değerli başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Ekici, sözlerini Ülkücü Hareket’e olan bağlılığını vurgulayarak tamamladı:
“Bizler, fakatsız, lakinsiz, amasız şekilde davamızın, teşkilatımızın ve Bilge Liderimizin emrindeyiz! Ne Mutlu Türk’üm Diyene!”
Bu kutlu buluşma, Ülkücü Hareket’in dimdik ayakta olduğunu, vefanın ve sadakatin bu camiada hiçbir zaman eksilmeyeceğini gösterdi. Gönülleri bir, yürekleri çelikten olan Ülkücüler, bu davanın ilelebet süreceğinin en güçlü mesajını verdi!
İFTAR PROGRAMINA KATILAN MHP İL BAŞKANLARI…:
MHP Önceki il başkanı, Milletvekili Adayı, MYK Üyesi Ömer Ekici’nin ev sahipliğinde verilen iftar programına katılan isimler
MHP İl Başkanı Gökhan Gök- Ülkü Ocağı İl Başkanı Turgay Şengönül.Bülent Avşat.Mesut Samanlı.Ömer Ekici.Ömer Kalı.Mehmet Bitmez,Mehmet Demirkaya,Fahri Yüksel,Nazif Koray Nügü
REMZİ HAYTA-ÖZEL HABER
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)