Ekonomi

Tarladan Sofraya; Maydanozdan Ucuza

Malatya Büyüksehir Belediyesi İştiraklerinden olan Malatya’nın gözbebeği markası Esenlik Marketler, Malatya çiftçisinin ürünlerini doğrudan tarladan alıp tüketiciye sunarak hem üreticilerin hem de tüketicilerin kazançlı çıktığı satış politikasını başarıyla uygulamaya devam..

Tarladan Sofraya; Maydanozdan Ucuza

Malatya Büyüksehir Belediyesi İştiraklerinden olan Malatya’nın gözbebeği markası Esenlik Marketler, Malatya çiftçisinin ürünlerini doğrudan tarladan alıp tüketiciye sunarak hem üreticilerin hem de tüketicilerin kazançlı çıktığı satış politikasını başarıyla uygulamaya devam ediyor.
Esenlik Marketleri, doğrudan Malatya çiftçisinin ürünlerini tarladan satın alarak hem yerel üreticilere destek olmaya hem de uygun fiyata satış yaparak tüketicilere destek olmaya devam ediyor.Havalarin ısınması ile birlikte sebze meyve reyonunda yerli ürünlerin satışı artarken bu politikanın ne kadar doğru olduğu bugün çarpıcı bir örnekle bir kez daha ispatlanmış oldu. Bugün alışveriş yapmak için Esenlik Marketlerine giden binlerce Malatyalı yerli üretim bir adet marolun, bir deste maydanozun neredeyse yarı fiyatına satıldığına şahitlik etti. Yerli ürünleri en taze şekilde ve ucuza tüketme imkanı sunan Esenlik’e teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL