Sağlık

Sağlık İl Müdürü Prof.Dr.Bentli “ UMKE Temel Eğitim Tatbikatına” Katılanlara Belgeleri Verdi

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Recep Bentli UMKE Temel Eğitim Tatbikatına Katılanlara Belgeleri Verdi,Daha sonra ise Arapgir de yapımı devam eden Ali Özge Devlet Hastanesinde çalışmaları inceleyerek yetkililerde bilgi aldıktan sonra ..

Sağlık İl Müdürü Prof.Dr.Bentli “ UMKE Temel Eğitim Tatbikatına” Katılanlara Belgeleri Verdi

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Recep Bentli UMKE Temel Eğitim Tatbikatına Katılanlara Belgeleri Verdi,Daha sonra ise Arapgir de yapımı devam eden Ali Özge Devlet Hastanesinde çalışmaları inceleyerek yetkililerde bilgi aldıktan sonra   Sağlık kuruluşlarını gezerek denetlemelerde bulundu. Sağlık İl Müdürü Prof.Dr Recep Bentli’nin  Arapgin ilçesine yapmış olduğu Belge dağıtım  törenine ve Hastane inşaatı denetimlerine Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’da iştirak etti. Sağlık İl Müdürü Prof.Dr.Recep Bentli’nin Arapgir ilçesinde yaptığı belge  dağıtım töreni ile ilgili olarak yapılan açıklama şöyle

“Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanan 2021 yılı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Faaliyet Planı Kapsamında, Arapgir Belediyesine bağlı Fotokamp Alanında Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen “UMKE Temel Eğitim Tatbikatı” na katılarak eğitimi tamamlayan sağlık çalışanlarımıza belgelerini teslim ettik.

Sonrasında Arapgir Ali Özge Devlet Hastanesi ile yapımı devam eden Ek Bina inşaatını gezerek incelemelerde bulunduk.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL