Siyaset

Memleket Partisi İlk Ziyaretini Atatürkçü Düşünce Derneğine Yaptı

Memleket Parti İl Başkanı ve Yönetim Kurulu ilk ziyaretlerini Atatürkçü Düşünce Derneğine yaparak gerçekleştirdi. Memleket Partisi İl Başkanı Benay Turfanda Cinkılınç ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “.Memleket partisi..

Memleket Partisi İlk Ziyaretini Atatürkçü Düşünce Derneğine Yaptı

Memleket Parti İl Başkanı ve Yönetim Kurulu ilk ziyaretlerini Atatürkçü Düşünce Derneğine yaparak gerçekleştirdi.

Memleket Partisi İl Başkanı Benay Turfanda Cinkılınç ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“.Memleket partisi genel başkanı sayın Muharrem İnce’nin  “Atatürk ile sorunu olan partimize gelmesin” dediğini net bir dille  kırmızı çizgilerini, parti  ilkelerini ADD Dernek başkanı ve üyelerine ileten Malatya il başkanı Benay turfanda CİNKILIÇ. Amaçlarının toplumsal barışı sağlayarak insanları barıştıracaklarını ve ayrıştırıcı bir siyasi dili yerine bütünleştirici bir anlayışla Malatya’mızın sorunlarına çözüm önerileri getireceklerini ifade etti.

Ziyaret esnasında ADD dernek başkanı sayın Yunus Millioğlu ‘da Yeni Partilerin siyasete yeni bir bakış açısı ve yön verdiğini söyleyerek Başarılar diledi ve bu anlamda Memleket Partisinin ilk Ziyaretlerini kendilerine yapmasından dolayı ayrıca mutluluk duyduklarını  ifade etti.  Memleket Partisi  il Başkanı Benay Turfanda’ya Nutuk kitabını hediye eden  Başkan Millioğlu  Parti ve dernek üyeleri birlikte fotoğraf çektirerek Memleket Partisinin ülkemiz için Türk siyaseti için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL