Malatya’da Coşkulu Etkinlikler: Sivil Toplum Buluşmaları ve Türkü Şöleni - Malatya Flaş Haber
Özel Haber

Malatya’da Coşkulu Etkinlikler: Sivil Toplum Buluşmaları ve Türkü Şöleni

Malatya, son günlerde düzenlenen iki önemli etkinlikle dolu dolu geçiyor. “Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz Bölgesi Sivil Toplum Buluşması” ile “1. Türk Dünyası Teşkilatları Buluşması” şehirde büyük bir hareketliliğe yol açtı. Etkinlikler kapsamında Malatya’ya gelen konuklar, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Malatya Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret ederek, organizasyonlarla ilgili detaylar hakkında bilgi verdiler.

Malatya’da Coşkulu Etkinlikler: Sivil Toplum Buluşmaları ve Türkü Şöleni

Etkinlikler arasında öne çıkan bir diğer organizasyon ise Sanat Sokak’ta gerçekleştirilen Türkü Şöleni oldu. Malatyalı sanatçı Lütfü Acıbucu ve ekibinin sahne aldığı gece, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Konuklar, Acıbucu’nun söylediği türkülerle keyifli anlar yaşarken, piste çıkarak gönüllerince eğlendiler.

Bugün ise Malatya Park AVM’de heyecanla beklenen Sivil Toplum Fuarı’nın açılışı yapılacak. Bölgelerdeki sivil toplum kuruluşlarının katılım göstereceği fuarın açılışına ilginin yüksek olması bekleniyor. Malatya Gençlik ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bayduz, tüm Malatyalıları fuar açılışına davet ederek, bu önemli etkinliğin şehir için büyük bir değer taşıdığını belirtti. Öte yandan Malatya’da ilk defa yapılan  Sivil Toplum fuarı ve buluşmasında Malatya’da HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Ankara Pötürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak katıldı.

.Misafirler, etkinliklerin ardından kontenyer bölgesine giderek çocuklara hediyeler dağıttı ve onlarla keyifli oyunlar oynadı. Bu hareket, etkinliklerin sosyal sorumluluk boyutuna da önemli bir katkı sağladı. REMZİ HAYTA-ÖZEL HABER-

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL