Spor

Malatya Amatör U18 Gençler Ligi Bugün Başladı

Karşılaşma öncesi vefat eden Antrenörlerimizden Celal COSKUN,Cebrail ŞAHİN için 1 dk saygı duruşu yapıldı. karşılaşma öncesi Malatya amatör Spor kulüpleri federasyonu başkanı Seyfullah Özdemir lig’in başlaması ile ilgili şunları söyledi..

Malatya Amatör U18 Gençler Ligi Bugün Başladı

Karşılaşma öncesi vefat eden Antrenörlerimizden Celal COSKUN,Cebrail ŞAHİN için 1 dk saygı duruşu yapıldı.

karşılaşma öncesi Malatya amatör Spor kulüpleri federasyonu başkanı Seyfullah Özdemir lig’in başlaması ile ilgili şunları söyledi .

2021 2022 futbol sezonu U-18 Ligi  maçlarımızı  başlatmış bulunmaktayız. malumunuz olduğu üzere yaklaşık bir buçuk yıldır herhangi bir spor faaliyetimiz olmadı çocuklarımız da bu konuda çok muzdarip oldular, kulüplerimizde. ama çok şükür bugün U-18 ligimizi başlattık.  U-18 ilgimizin bütün kulüplerimize ve spor kamuoyumuza hayırlı olmasını diliyorum. kazasız belasız bir lig olsun. inşallah temennimiz bu yönde bu tedbirlerle ilgili Covid -19 ile ilgili bütün tedbirlerimizi aldık çocuklarımızın tamamı aşılı ve çift aşılı oldukları için sertifikaları da bize takdim ettiler bu sertifika dahilinde maçlarımızı başlattık hayırlı olsun teşekkür ederim.ŞENOL KARADUMAN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL