Kolilerle Kaçak Sigara Kağıdı Ele Geçirildi - Malatya Flaş Haber
Asayiş

Kolilerle Kaçak Sigara Kağıdı Ele Geçirildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışma neticesinde; 27 bin .675 adet kaçak sigara kağıdı ve 1bin.85 adet ise gümrük kaçağı makaron ve 8 bin deste sarma kağıdı..

Kolilerle Kaçak Sigara Kağıdı Ele Geçirildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışma neticesinde; 27 bin .675 adet kaçak sigara kağıdı ve 1bin.85 adet ise gümrük kaçağı makaron ve 8 bin deste sarma kağıdı ele geçirildi.

Yapılan açıklama şöyle :

“27.675 adet gümrük kaçağı sigara sarma kâğıdı ele geçirilen Şüpheli E. T. isimli şahsın iş yeri ve iki deposunda eş zamanlı yapılan aramalarda 1.085.000 adet gümrük kaçağı makaron ve 8.010 deste Sigara sarma kâğıdı yakalanmıştır. E. T. isimli şahıs ile sahte isimlerle gelen kargoları şüpheliye teslim eden A.Y. isimli şahıs mevcutlu olarak adliye ye sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.   ”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL