Malatya

Karakavak Muhtarından Başkan Gürkan’a Teşekkür

Karakavak Mahallesi muhtarı İhsan Güngör, mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. Son yıllarda Karakavak mahallesinde hızla gelişen ve büyüyen ve yeni yapılan sitelerle adeta Yeşilyurt’un..

Karakavak Muhtarından Başkan Gürkan’a Teşekkür

Karakavak Mahallesi muhtarı İhsan Güngör, mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

Son yıllarda Karakavak mahallesinde hızla gelişen ve büyüyen ve yeni yapılan sitelerle adeta Yeşilyurt’un en gözde Mahallesi durumunda olması dolayısıyla hizmetlerde de nasiplerini almaya başladı.

Altın Kayısı Bulvarına bağlanan 25 metrelik alternatif yolun Mavigöl sokak hizmete açılması Karakavak mahallesinin ulaşım anlamında büyük rahatlama sağladığını belirten Karakavak mahallesinin başarılı muhtarı İhsan Göngür, Mahallesine yapılan hizmetlerle ilgili olarak Flaş Haberi ziyaret eden ve Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta’ya Karakavak Mahallesinde yapılan çalışmaları ve hizmetleri anlattı.Karakavak Mahallesi Muhtarı İhsan Göngür yapılan Çalışmaları şöyle dile getirdi..

“ Karakavak Mahallesi olarak  imar planı şuurlandırma çalışmasında sıkıntılar nedeniyle Karakavak mahallesi son iki yıldan bu yana büyük değişim göstermeye başladı. Böyle olunca da sorunlar  giderek artmaya başladı ama Büyükşehir Belediyesinin büyük gayret ve çabaları ile bu sorunların üstesinden gelmeye başladık ve halen çalışmalar devam ediyor. Göngör Caddesinde ve Mesut Sokakta kaldırım, asfalt ve peyzaj çalışmaları yapıldı, Medrese sokağın asfalt çalışması yapıldı yine Karakavak mahallesi için büyük önem arz eden,Mehmet Ejder Caddesinden Altın Kayısı bulvarına 25 metrelik bağlantı yolu planlanmakta. Eğer bu gerçekleştiği takdirde  hem ulaşım hemde trafik yönünde büyük rahatlama olacak.Yine Mahallemiz her hafta düzenli olarak ilaçlanmakta, içme suyu ve kanalizasyon arızaları  anında müdahale edilmekte.Pandemir sürecinde mahallemize 2500 ekmek 50 kuruştan vatandaşlarımıza ulaştırıldı. Mahallemizde bulunan okullarımızın ve camimizin bakımları ve ilaçlanması yapılıyor. Mahalle olarak talep ettiğimiz istek ve sorunlar kısa zaman içerisinde çözüm buluyoruz. Mahallemize yapılan güzel hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a Mahallem adına teşekkür ediyorum “ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL