Özel Haber

Gaziantep Çağ Baklavalarının Malatya Şubesi Açıldı

Gaziantep’in ünlü Çağ Baklavaları Malatya Şubesi Özalper Mahallesinde hizmete açıldı. Açılışı ESOB Başkanı Şevket Keskin Yaptı., Tatlılarıyla Ünlü Gaziantep’in marka değeri  olan Gaziantep Çağ Baklavaları Malatya Şubesini  Şahin Çelik ve..

Gaziantep Çağ Baklavalarının Malatya Şubesi Açıldı

Gaziantep’in ünlü Çağ Baklavaları Malatya Şubesi Özalper Mahallesinde hizmete açıldı. Açılışı ESOB Başkanı Şevket Keskin Yaptı.,

Tatlılarıyla Ünlü Gaziantep’in marka değeri  olan Gaziantep Çağ Baklavaları Malatya Şubesini  Şahin Çelik ve Murat Durak ortaklarının  Özalper mahallesi,Gülümser caddesinde  hizmete açtığı şubenin açılışı muhteşem olurken, Açılışa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Ak Parti Kadın kolları başkanı Kibar Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Serkan Aybar ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilyurt Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Türkoğlu,Mahalle Muhtarları Fatih Gönültaş, Tolga Toy  ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Açılışta konuşan ESOB Başkanı Şevket Keskin , hayırlı uğurlu olmasını dileğinde bulunduktan sonra “ Ülke olarak zor dönemde geçiyoruz çoğu esnaf arkadaşlarımız iş yerlerini kapatırken, bu arkadaşımız büyük cesaret örneği göstererek böyle güzel bir yeri açtı. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin “ dedi.

ÖZEL HABER

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL