24 Fırat EDAŞ, Basın Bayramı’nın anlam ve önemini vurgulamak amacıyla Malatya’daki gazetecilere bir ziyaret gerçekleştirdi. Fırat EDAŞ İl Müdür Yardımcısı Yasin Özdemir, Kurumsal İletişim Yönetmeni Begüm Erol ve İl Müdür Asistanı Merve Yener, Malatya Kongre Kültür Merkezi’nin arka kısmında bulunan Basın Konteynerleri’ne giderek gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı. Ziyaret kapsamında, gazetecilerin sorunlarını dinleyip, Fırat EDAŞ’ın hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Fırat EDAŞ yetkilileri, Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta’yı da ziyaret ederek, Basın Bayramı’nı kutladı. Ziyaret sırasında Fırat EDAŞ’ın elektrik dağıtımındaki çalışmaları, karşılaşılan zorluklar ve çözüm süreçleri hakkında bilgiler verildi.
Remzi Hayta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “24 Temmuz Basın Bayramı’nda gazetecileri unutmayarak bizleri onurlandıran Fırat EDAŞ’a teşekkür ediyorum. Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Malatya’mız, şu an sıkıntılı ve sancılı bir dönemden geçiyor. Bu süreçte Fırat EDAŞ’ın yükü oldukça ağır. Yaz sezonunda herkesin yoğun elektrik tüketimi nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. Ancak önemli olan, bu sıkıntıları zamanında ve etkili bir şekilde çözmek, sorunları yetkililere iletebilmek. Şu ana kadar Fırat EDAŞ bu konuda başarılı bir performans sergiliyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum ve ziyaretinizin bizleri mutlu ettiğini belirtmek istiyorum” dedi.
Ziyaret, hem Fırat EDAŞ’ın gazetecilere verdiği değeri hem de basın mensuplarının yaşadığı zorlukları gözler önüne serdi. Basın Bayramı’nın mutluluğunu paylaşan gazeteciler, Fırat EDAŞ’ın bu anlamlı ziyaretini takdirle karşıladılar. REMZİ HAYTA- MALATYA FLAŞ HABER
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)