Özel Haber

Doğum Gününde Vahap Küçük’ü Unutmadık

18 Haziran tarihinde ani kalp rahatsızlığı yapılan Ameliyattan sonra Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak vefat eden Malatyalıların Vahap Amcası Doğanşehir Belediye Başkanı ve Efsanevi İş Adamımız Vahap Küçük’ü unutamıyoruz. Dünyanın..

Doğum Gününde Vahap Küçük’ü Unutmadık

18 Haziran tarihinde ani kalp rahatsızlığı yapılan Ameliyattan sonra Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak vefat eden Malatyalıların Vahap Amcası Doğanşehir Belediye Başkanı ve Efsanevi İş Adamımız Vahap Küçük’ü unutamıyoruz.

Dünyanın neredeyse tüm ülkesine hazır giyim ihracatı yapan LCW’nin Onursal Genel Başkanlığını yapan,  ülkemizde sağlamış olduğu istihdam ve döviz girdisi ile gurur kaynağımız olan bir markayı ortaya çıkaran; her yıl on binlerce öğrenciyi tepeden tırnağa giydiren, hayırseverlik yarışında tartışılmaz en ön sırada yer alan ve bu konuyu bir kez olsun reklam aracı olarak kullanmayan İş İnsanımız ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ü doğum günü münasebetiyle bir kez daha hatırladık.

Sadece giyim yardımı değil yaptırdığı çok sayıda okul ile de eğitime sınırsız destek sunan bu yönüyle de yokluğunun doldurulması mümkün olmayan, şehrimizin akil insanı olarak kabul gören, 7’den 70’e herkesin sevip saydığı Vahap Amcamızın,  bu vesileyle bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor Mekanı Cennet olsun diye dua ediyoruz. REMZİ HAYTA

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL