Malatya

Cumhurbaşkanının Hediyeleri Evlere Ulaşmaya Devam Ediyor

Covid-19 salgını sürecinde uzun süre evlerinde kapalı kalan 65 yaş üstü vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hediyelere Belediye Başkanları ve muhtarlar aracılığıyla ulaşmaya başladı. Pandemi başladığı dönemde risk altında oldukları..

Cumhurbaşkanının Hediyeleri Evlere Ulaşmaya Devam Ediyor

Covid-19 salgını sürecinde uzun süre evlerinde kapalı kalan 65 yaş üstü vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hediyelere Belediye Başkanları ve muhtarlar aracılığıyla ulaşmaya başladı.

Pandemi başladığı dönemde risk altında oldukları için uzun süre sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlara o dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan seslenmiş ve “ Her birinizi çok seviyor saygılarımı sunuyorum. Bu hastalık özellikle 65 yaş üstü ve konik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızı fazlasıyla etkiliyor. Bu dönemde evde kalmanız sizlerin sağlığı açısından büyük önem arz ediyor” demiş ve evlere kadar kolonya ile maske dağıtılacağını müjdelemişti.

Malatya’da şu günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 65 yaş üstü vatandaşlara Belediye Başkanları ve muhtarlar aracılığıyla hediyeler teslim edilmeye başlandı. Cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu hediye poşetlerin içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ait bir mektup ile kolonya ve maske bulunmakta.

Hediyesini  Atatatürk Mahallesi Muhtarı Süleyman Şahbaz’dan teslim alan Mahalle Sakini Münüre Yaman ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini ve selamlarını ilettiler.

Yeşiltepe Atatürk Mahallesi Muhtarı Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz’da kapı kapı gezerek 65 yaş üstü vatandaşların  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hediyesini  teslim ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL