Özel Haber

Battalgazi’de Osman Güder’in Koltuğu Sağlam 

31 Mart 2024 yerel seçimlerine adım adım yaklaşırken AK Parti’de en doğru adayları bulmak için hummalı şekilde çalışıyor. Malatya’da mevcut ilçe belediye başkan adayları arasında Osman Güder’in yeniden aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Battalgazi’de Osman Güder’in Koltuğu Sağlam 

Belediye Başkanı seçilmeden evvel AK Parti İlçe Başkanlığı yapan, göreve geldikten sonra da Selahattin Başkan döneminden kalan başarılı projelere ve liyakatli kadrolara dokunmayan aksine bu değerlere sahip çıkan ve sadece aksayan noktalara pansuman yapan, bu hamlesi ile de hem zaman yönünden hem de hizmet üretebilme açısından büyük kazanç sağlayan Başkan Osman Güder geri de kalan süre zarfında ilçeye yaptığı hizmetlerle vatandaşların da taktirini toplamayı başardı. 2020 Elazığ depreminin ardından anında kentsel dönüşüm projelerine başlayan, Gelinciktepe’ye TOKİ konutlarının hızla inşa edilmesi için çaba harcayan ilçe de önemli oranda barınma sorununu kısa sürede çözen Başkan Güder, Yeşilyurt’a akan göçü engellediği gibi üzerine yeni göçler almayı da başardı. 

Bu arada İspendere projesi tamamlandı, Kırkgöz Sahil Parkı gibi Malatya’ya değer katacak bir proje tamamlanma aşamasına geldi, ilçe de alt ve üst yapı projeleri hız kesmeden devam etti, İlçe Devlet Hastanesi kapılarını açtı, Fen Lisesi ilçeye kazandırıldı ve çok sayıda irili ufaklı proje de hayata geçti. Pandemi sürecinde gündelik işlerle geçimini sağlayan ancak sokağa çıkmanın yasaklandığı dönemde gelirsiz kalan binlerce haneye maddi manevi destek olan Güder, belediyeye ait sosyal tesislerin de kalitesini daha da artırarak tüm ailelerin hep birlikte uygun fiyatlarla zaman geçirebilecekleri mekanlar oluşturdu. 

Geride kalan süre zarfında sadece işine odaklanan, kavga etmeyen, akçeli işlere adı karışmayan Başkan Osman Güder’in tüm bu nedenlerle Ak Parti tarafından yeniden aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

REMZİ HAYTA- ÖZEL HABER

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL