Özel Haber

Başkan Güder Polemiklerden Uzak, Hizmetleriyle Taktir Topluyor… ( Remzi Hayta Yazdı )                                

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’în,  polemiklerden uzak sadece hizmet odaklı VE merkezinde insan olan yönetim anlayışı taktir toplamaya devam ediyor. Göreve geldiği günden beri günlük siyasi çekişmelerin uzağında,  polemiklere girmeden, kavga etmeden,..

Başkan Güder Polemiklerden Uzak, Hizmetleriyle Taktir Topluyor… ( Remzi Hayta Yazdı )                                

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’în,  polemiklerden uzak sadece hizmet odaklı VE merkezinde insan olan yönetim anlayışı taktir toplamaya devam ediyor.

Göreve geldiği günden beri günlük siyasi çekişmelerin uzağında,  polemiklere girmeden, kavga etmeden, ayrıştırıcı değil birleştirici bir dili benimseyerek hizmet ve insan odaklı yönetim anlayışı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e sevgi ve teveccüh olarak geri dönüyor. Salgın döneminde özellikle gündelik işlerde kayıt dışı çalışan haneleri nimete muhtaç etmeyen, esnafları sık sık ziyaret ederek bu süreçte yüklerini hafifletici adımlar atan, sahadan ayağını çekmeyen ve tüm bunların yanında hizmetlerinde durmadan devam etmesini sağlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in gönülden gönle belediyecilik anlayışı, samimi ve insan odaklı yönetim tarzı ve ekibiyle uyum içerisinde yönetim performansı taktir topluyor.

24 Ocak Elazığ Depreminde en fazla etkilenen ilçelerin başına gelen Battalgazi’de bir taraftan hızlıca TOKİ konutlarının inşa sürecini koordine eden, diğer taraftan kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Başkan Osman Güder’in, toplumun tüm kesimlerine ihtiyaçları doğrultusunda temas emesi, dar gününde insanların yanında yer alması, en önemlisi halden anlaması halkın nezdinden büyük bir teveccühe dönüştü.

Selahattin Gürkan gibi sembol bir isimden görevi devraldıktan sonra önce deprem akabinde halen devam eden salgın sürecini başarıyla yöneten, sözde değil özde, yapmacık değil samimi bir yaklaşımla ilçesini idare eden; benim adamım olsun deyip yıllardır görevini başarıyla yapan belediye ekibini değiştirmeyen yani Battalgazi’nin hafızasına dokunmayan Başkan Güder, en zor zamanları neredeyse sıfır hatayla atlatmayı başardı.

Hiç şüphesiz Başkan Güder’in, salgından veya depremden dolayı maddi olarak zor zamanlardan geçen ve sayıları hiç de az olmayan haneleri nimete muhtaç etmemesi, bu ailelerin huzurunu kendi huzur olarak görmesi ve büyük bir empatiyle yaklaşması sosyal belediyecilik anlayışının bir bakıma vücut bulmuş hali oldu. Bu nedenle Başkan’a yönelik sevgi de ilgi de taktir de artarak devam ediyor.

Sabah saat 7’de kalkarak kendi özel aracı ile yalnız tek başına Battalgazi de yatırımları devam eden işleri yerinde görmek ve sahada olup bitenleri anlatımları ile değil kendi gözü ile görerek çalışmaları yerinde inceleyen başkan Güder’i takdir etmemek münkün mü ?

YENİ MALATYA GAZETESİ ÖZEL-REMZİ HAYTA

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL