Güncel

Akçadağ Belediyesinden Anlamlı “Anneler Günü” Etkinliği

Akçadağ Belediyesi Anneler gününde Şehit Ailelerini ve Engelli Ailelerini unutmadı Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık Şehit Annelerini ve Engelli Çocuğu olan Anneleri ziyaret edip Anneler gününü kutladı. Akçadağ Belediye Başkanı..

Akçadağ Belediyesinden Anlamlı “Anneler Günü” Etkinliği

Akçadağ Belediyesi Anneler gününde Şehit Ailelerini ve Engelli Ailelerini unutmadı Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık Şehit Annelerini ve Engelli Çocuğu olan Anneleri ziyaret edip Anneler gününü kutladı.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın direktifleri ile Anneler günü nedeniyle Akçadağ Belediyesinin başarılı çalışkan Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık, Belediye Sosyal Tesislerinden sorumlu İlkay Akbaş ile birlikte Şehit Annelerini ve Engelli  bakıma muhtaç çocuğu olan Anneleri bu anlamlı günde ziyaret edip ellerini öpüp Anneler gününü kutladılar.

Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık “Bu vatan için evlatları şehit olan çok değerli Şehit Annelerimizi ve Engelli bakıma muhtaç olan gece gündüz çocuğuna bakan vefakar Annelerimizi evlerinde ziyaret edip Anneler gününü kutladık “ dedi

Akçadağ Belediyesinin bu anlamlı günde başta Şehit Anneleri olmak üzere Engelli bakıma muhtaç çocuğu olan Anneleri unutmaması büyük memnuniyet ve mutluluk yarattı.MALATYA FLAŞ HABER-ÖZEL

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL