Yaklaşan genel seçimler öncesinde Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşkilat başkanı ve milletvekillerine sahada görünür olmalarını talep etti ancak Ak Parti Malatya teşkilatı İl Başkanı İhsan..
Yaklaşan genel seçimler öncesinde Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşkilat başkanı ve milletvekillerine sahada görünür olmalarını talep etti ancak Ak Parti Malatya teşkilatı İl Başkanı İhsan Koca liderliğinde zaten her daim sahada ve vatandaşların yanında.
Genel seçimler zamanında yapılacak bile olsa yaklaşık 10 aylık bir süreç kaldı ve 2023 seçimlerine tüm siyasi partiler büyük önem veriyor. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin fitilini ateşlercesine bu hafta teşkilatlarına seslenerek sahaya inmelerini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu talimatı karşısında her halde en rahat il başkanlarından birisi İhsan Koca’dır. Bir dönem milletvekilliği de yapan siyasetin tecrübeli ismi İhsan Koca, her daim sahada, vatandaşların, esnafların içerisinde, partiye gelen vatandaşların huzurunda kısacası son derece görünür, ulaşılabilir, sahaya hakim ve etkili bir profil çiziyor. Partisi adına işler iyi de gitse kötü de gitse; asla rehavete kapılmadan, çizgisinden sapmadan, vatandaşa tepeden bakmadan, kalp kırmadan İl Başkanlığı yapan İhsan Koca, mahalle sorumlularından başlamak üzere parti teşkilatında görev alan tüm isimleri son derece etkili kullanıyor İhsan Başkan’ın başarılı organizatörlüğü sayesinde vatandaş her daim Ak Parti’yi yanında, yakınında, taziyesinde, düğününde görüyor, konuşuyor ve ulaşabiliyor. İşte bu ulaşılabilirlik, halka yakınlık ve samimiyet sayesinde Ak Parti Malatya’da gücünü koruyor, seçmenini kaybetmiyor.
Vatandaş bir yandan daha muhalefetteyken ulaşamadıkları diğer partilere bakıyor; bir de 20 yıllık kesintisiz iktidar olmalarına karşın her daim yanlarında gördükleri Ak Parti’ye…Ve netice de evet bir takım sorunlarda olsa bu sorunların üstesinden gelse gelse yine Ak Parti gelir diyor.
Siyasetin tecrübeli ismi İhsan Koca, vatandaş partiye geldiğinde muhatap alınıyorsa, bir sorunu ifade ettiğinde çözümü için samimiyetle girişimde bulunuyorsa, özellikle kötü günde yanında görüyorsa o zaman ne olursa olsun partisine sahip çıktığını çok iyi biliyor. Bu doğru strateji sayesinde İhsan Koca, 81 il içerisinde Ak Parti’nin göz dolduran Başkanlarının başında geliyor.
2023 seçimleri öncesinde Ak Parti’nin genelde en büyük kozu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ken, Malatya’da en büyük kozu İl Başkanı İhsan Koca olacaktır. Bunu seçimler yaklaştığında daha net göreceğiz.MALATYA FLAŞ HABER
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)